Jak zablokować osobę w aplikacji Fitbit?

Twoja aplikacja fitness Fitbit może ujawnić więcej informacji twoim znajomym niż się tego spodziewasz.

Kontakty, które dodałeś do Fitbit mogą obaczyć dowolne informacje, które wybrałeś do udostępnienia w twoim profilu – od dziennej liczby kroków po twoją rzeczywistą lokalizację.

Jeśli chcesz ograniczyć lub całkowicie uniemożliwić osobie w twoich kontaktach wgląd do twojego życia fitness wchodząc do aplikacji mobilnej:
1. Kliknij na Today – Dzisiaj
2. Następnie przejdź do swojego zdjęcia profilowego – u góry po lewej stronie.
3. Wybierz View All Friends – Wyświetl wszystkich znajomych.
4. Wśród View All Friends znajdź osobę, z którą chcesz się rozłączyć.
5. Kliknij na trzy kropki znajdujące się w tej osobie profilu.
6. Następnie kliknij na Block User – Zablokuj użytkownika.

Jak zablokować osobę na kanałach YouTube i YouTube Studio?

Posłuchaj podcastów: 

SKOMENTUJ

Dodaj komentarz
Wpisz swoje imię